Tânăra echipă de conducere a companiei FUX se axează pe dezvoltarea, inovarea și producerea de utilaje destinate CURBĂRII profilelor de PVC și LAMINARII (infoliere) profilelor de PVC, lemn sau metal. Utilajele sunt produse în totalitate de compania FUX Austria, doar sistemele electrice fiind instalate de companii cu tradiție în acest domeniu.
Controlul activ cât și cel pasiv efectuat în timpul producerii utilajelor duce la vinderea pe piață a unor mașini fiabile de calitate superioară.
Economicitate, calitate și mai ales protecția mediului au fost cei trei factori esențiali care au făcut ca firma FUX să înregistreze un parcurs ascendent foarte rapid și să fie producătorul nr. 1 mondial în materie de utilaje de curbat PVC și laminat profile PVC, profile metalice și lemn.
FUX a produs și vândut utilaje de curbat și laminat pentru producători de profile ca: REHAU Germania, GEALAN Germania, ALUPLAST Austria, GREINER Linii de extrudat Austria și alte companii producătoare sau utilizatoare de profile PVC, lemn sau metal.

Close Menu